Rezept von Mitch Tonks: Tintenfisch mit John Susmans Nam-Jim-Sauce

Rezept von Mitch Tonks: Tintenfisch mit John Susmans Nam-Jim-Sauce

Fish Easy
Mitch Tonks, Fotos Chris Terry
Pavilion Books (2013)

Gegrillter Sepia mit einer würzigen asiatischen Soße aus Chili, Koriander, Nam Pla und Limettensaft. Mit diesem Gericht haben wir einen Fischverweigerer bekehrt! Annick

ORIGINALREZEPT von Mitch Tonks: Cuttlefish with John Susman’s nam jim sauce / Tintenfisch mit John Susmans Nam-Jim-Sauce
Serves 4 / Für 4 Portionen

Ask your fishmonger to clean and prepare 3 cuttlefish.

I’m no expert on Asian food, but I love it. I relish trips to Australia to eat with some of the chefs there who have the most amazing understanding of Asian flavours. This very simple dish was shown to me by my pal John Susman. He’s my fish guru in the southern hemisphere and we have travelled a lot together in search of the finest seafood experiences. I think we bo...

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Veröffentlicht im September 2013

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