Rezept von Virgilio Martinez & Luciana Bianchi: Tiger’s Milk Base & Entire Recipe

Rezept von Virgilio Martinez & Luciana Bianchi: Tiger’s Milk Base & Entire Recipe

LIMA – The Cookbook.
Peruvian Home Cooking
Virgilio Martinez & Luciana Bianchi
Fotos Erick Andía Pomar (Lima) &
The Gaztronome (London)
Foto hier: Elisabeth von Pölnitz-Eisfeld
Mitchell Beazley (2015)

Die Basis für jedes Ceviche-Rezept von Chef Virgilio Martinez. Sehr salzig, sehr aromatisch. Überschüssige Tigermilch einfach in Schnapsgläser füllen und zu Ceviche servieren. Super! Katja

ORIGINALREZEPT von Virgilio Martinez & Luciana Bianchi: Tiger’s Milk Base & Entire Recipe – Leche de Tigre & Receta Entera

The limes should be freshly juiced whenever you prepare Tiger’s Milk, never in advance. Also, never squeeze the limes with a machine but by hand. The complete recipe for Tiger’s Milk should always be made fresh and used immediately.

Tiger Milk Base
Makes 220g

Ingredients
100 g celery, roughly chopped
100 g onion, roughly chopped
2 garlic cloves, peeled but left whole
3 cm piece of fresh root ginger, peele...

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Veröffentlicht im Juli 2016

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