Rezept von Virgilio Martinez & Luciana Bianchi: Chicken and Potato Pachamanca

Rezept von Virgilio Martinez & Luciana Bianchi: Chicken and Potato Pachamanca

LIMA – The Cookbook.
Peruvian Home Cooking
Virgilio Martinez & Luciana Bianchi
Fotos Erick Andía Pomar (Lima) &
The Gaztronome (London)
Mitchell Beazley (2015)

Traditionell wird eine Pachamanca im Erdofen gegart, Martinez liefert hier eine Variante für den Herd. Ich habe den Bräter nach dem ersten Aufkochen für eine Stunde bei 180 Grad in den Ofen gepackt. Hat wunderbar geklappt. Sehr geschmacksintensive Marinade! Viel Soße! Katja

ORIGINALREZEPT von Virgilio Martinez & Luciana Bianchi: Chicken and Potato Pachamanca – Pachamanca de Gallina y Papas
Serves 4

This is an ancient technique in which cooking takes place underground as a celebration of the Pacha Mama, Mother Earth. Traditionally, the meat is marinated in a paste of chilli and other flavourings, vinegar and a wide variety of aromatic Andean herbs. A hole is dug in the ground and stones from the river are heated in a fire until th...

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Veröffentlicht im Juli 2016

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