Rezept von Thomas Horne: Sausages and Porcini Risotto

Rezept von Thomas Horne: Sausages and Porcini Risotto

On Beer and Food
The Gourmet’s Guide to Recipes and Pairings
Thomas Horne, Fotos Colin Eick
Illustrationen Eivind Stoud Platou
gestalten Verlag (2015)

Auf dem Foto nur ein paar Würstchen, aber der Kracher ist das dazugelieferte Weißbier-Steinpilz-Risotto! Genial die Geschmacksfülle durch die getrockneten Pilze und das dunkle Weißbier, das neben Brühe zum Aufgießen verwendet wird. Unsere Lieblingskombi aus Gericht und Getränk! Simone

ORIGINALREZEPT von Thomas Horne: Sausages and Porcini Risotto

Select sausages with strong, somewhat spicy flavors. Ask your local butcher or inquire at the meat counter of your nearest good-quality delicatessen, making sure to choose sausages from top producers. Alternatively, you could indulge in the fun of learning to make your own—the choice is yours. There are any number of good recipes to be found online and in specialist cookbooks.
The sausages should be grilled, roasted in the oven or pan-fried, and you may wish to enjoy these with a side serving of porcini mushroom risotto.

Ingredients
12...

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Veröffentlicht im September 2015

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