Rezept von Thomas Horne: Grilled Lamb

Rezept von Thomas Horne: Grilled Lamb

On Beer and Food
The Gourmet’s Guide to Recipes and Pairings
Thomas Horne, Fotos Colin Eick
Illustrationen Eivind Stoud Platou
gestalten Verlag (2015)

Wunderbar mediterraner Geschmack durch die Paste aus Knoblauch, Kräuter und Zitronensaft in dem die Lammkoteletts ziehen dürfen. Kurz auf den Grill und Gäste glücklich machen. Mit Bier – oder vielleicht doch einem Rotwein… Simone

ORIGINALREZEPT von Thomas Horne: Grilled Lamb

Serve with baked potatoes and ratatouille, root vegetables grilled on the barbecue or in the oven, or a simple tomato salad.

Ingredients
8 lamb chops
4 cloves of garlic
½ tbsp sea salt flakes
3 tbsp fresh rosemary (chopped)
3 tbsp fresh thyme (chopped)
3 tbsp olive oil
the juice of one lemon

Preparation
1. Remove some of the fat from the lamb chops to prevent them from curling excessively as they cook.

2. Crush the garlic with a mortar and pestle,...

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Veröffentlicht im Juli 2016

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