Rezept von Stephanie Alexander: Orange, Radish and Mint Salad

Rezept von Stephanie Alexander: Orange, Radish and Mint Salad

Kitchen Garden Companion
Stephanie Alexander
Fotos Simon Griffiths & Mark Chew
Quadrille Publishing (2010)

Wie eine Portion Sommer auf dem Teller! Annick

ORIGINALREZEPT von Stephanie Alexander: Orange, Radish and Mint Salad
Serves 4 as part of a mixed salad buffet

One of the delights of the nightly bazaar in the main square of Marrakech is the brightly painted caravans selling the freshest citrus juices. Many of the caravan stalls are decorated with branches of orange trees, some with blossoms still attached. The addition of orange flower water is typical of such salads served in Morocco.

Ingredients
12 radishes
1 teaspoon sea salt
4 oranges
8 stems mint
1 tablespoon extra-virgin olive oil
juice of 1 lemon
½ teaspoon orange flower water
¼ teaspoon chilli powder (optional)

Extra equipment
food processor with grating attachme...

Lust auf Weiterlesen?

Jetzt bei Valentinas Zeitpass-Leser*in werden.

Valentinas – Best of Cookbooks ist ein Online-Magazin für weltoffene und buchaffine Homecooks.

Mit einem Zeitpass:

  • hast Du vollen Zugriff auf alle Inhalte
  • erfährst Du alle Kochbuch-Neuigkeiten
  • bekommst Du werbefreien Lesegenuss

Ab 2,50 € pro Monat – oder 7 Tage gratis testen. Wir freuen uns auf Dich!

Zeitpass auswählen

Zur Kochbuch-Rezension mit weiteren Rezepten:

Veröffentlicht im Juni 2012

Meistgelesen

Themen A-Z