Ein Brot wie sein Name: kernig, deftig, gut. Charlotte
ORIGINALREZEPT von Solla Eiríksdóttir: Homemade Seed Bread
Makes 2 loaves / Ergibt 2 Brote
We love to use a mixture of seeds in this bread: Sunflower, pumpkin, hemp, and flaxseeds.
Tip
If you are allergic to nuts, omit the pecans and add the same amount of blended seeds.
Ingredients
Zutaten
coconut oil, to grease
Kokosöl, zum Fetten der Formen
2 cups (200 g) gluten-free rolled oats
200 g glutenfreie Haferflocken
4 cups(550 g) seedblend
550 g gemischte Saaten (siehe Zubereitung)
1 cup (150 g) chopped pecans
150 g Pekannüsse, gehackt
¾ cup (60 g) psyllium husks
60 g Flohsamenschalen
½ cup (80 g) ground chia seeds
80 g Chiasamen, gemahlen
1-2 teaspoons sea salt flakes
1-2 TL Meersalzflocken
¼ cup (60 ml) olive oil
60 ml Olivenöl
2 tablespoons coconut nectar or maple...
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"Rezept von Solla Eiríksdóttir: Glutenfreies Saatenbrot"
Zur Rezension »Veröffentlicht im Januar 2017