Rezept von Raquel Pelzel: Cauliflower and Beer Rarebit Toast

Rezept von Raquel Pelzel: Cauliflower and Beer Rarebit Toast

Toast. The Cookbook
Raquel Pelzel
Fotos Evan Sung
Foto hier: Elisabeth von Pölnitz-Eisfeld
Phaidon (2015)
Mehr über den Verlag

Wer hätte gedacht, dass Blumenkohl auf Brot so eine gute Figur macht? Dazu eine Cheddar-Stout-Sauce, das klingt mächtig massiv, aber die Schärfe von Cayenne-Pfeffer gibt dem Ganzen ein interessantes Profil. Erstaunlich. Katja

ORIGINALREZEPT von Raquel Pelzel: Cauliflower and Beer Rarebit Toast
Serves 4

Deb Perelman, of the popular Smitten Kitchen blog and cookbook, combined two cheesy obsessions of hers into one English pub-style toast: cauliflower and rarebit. The béchamel for the rarebit is made with extra-sharp Cheddar and stout beer instead of the traditional milk. The molten sauce is ladled over cauliflower-topped bread (roasting the cauliflower at 400°F [200°C/Gas Mark 6] with a couple of tablespoons of oil for about 20 minutes...

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Veröffentlicht im Februar 2016

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