Rezept von Paul Hollywood: Savoury Brioche Couronne

Rezept von Paul Hollywood: Savoury Brioche Couronne

Paul Hollywood‘s Bread

How to make great breads into
even greater meals

Paul Hollywood, Fotos Peter Cassidy
Bloomsbury Publishing

Ein Kranz aus Brioche-Teig, belegt mit Parmaschinken, Mozarella und Basilikum. Ausgesprochen sättigend, dafür sehr gut haltbar; ein willkommenes Mitbringsel für das nächste Picknick. Annick

REZEPT: Savoury Brioche Couronne
Serves 4-6

Here I’ve adapted the more familiar sweet couronne, or crown, to make a savoury version that bursts with oozy cheese, Parma ham and fragrant basil. It’s a meal in itself when served alongside a good salad and makes a stunning centrepiece on the table. You can make the dough by hand if you prefer, but as it’s a soft butter-rich brioche dough it is much easier to use a food mixer. Take your time over twisting it into shape – think about the end result and remember the filling is supposed to burst out.

Ingredients
500g strong white bread flour, plus extra for dusting
10g salt
10g fast-action dried yeast
170ml tepid full-fat milk
4 medium eggs
250...

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Veröffentlicht im Oktober 2013

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