So farbenfroh wie auf dem Foto sieht das Essen dann auch aus! Und der Geschmack - ob mit Blumenkohl oder mariniertem Hähnchenschenkel - ist ebenso bunt! Thomas
ORIGINALREZEPT von Nicola Graimes: Lentil and apricot pilaf with spiced cauliflower / Linsen-Aprikosen-Pilaw & würziger Blumenkohl*
Serves 4 / Für 4 Portionen
Preparation time: 15 minutes / Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Cooking time: 20 minutes / Kochzeit: 20 Minuten
This is one of those recipes that can be readily adapted to suit all tastes since both the cauli and the chicken alternative are served in addition to the pilaf. It makes a complete and fulfilling meal, plus any leftovers are ideal for a packed lunch the next day, served at room temperature rather than refriger...
So farbenfroh wie auf dem Foto sieht das Essen dann auch aus! Und der Geschmack - ob mit Blumenkohl oder mariniertem Hähnchenschenkel - ist ebenso bunt! Thomas ORIGINALREZEPT von Nicola Graimes: Lentil and apricot pilaf with spiced cauliflower / Linsen-Aprikosen-Pilaw …