Rezept von Mimi Thorisson: Pears à la Médocaine

Rezept von Mimi Thorisson: Pears à la Médocaine

A Kitchen In France
A Year of Cooking in My Farmhouse

Mimi Thorisson, Fotos Oddur Thorisson
Clarkson Potter (2014)

Sehr gelungene Interpretation eines französischen Klassikers. Annick

ORIGINALREZEPT von Mimi Thorisson: Pears à la Médocaine
Serves 6 to 8

I love having pears on my kitchen table; they age gracefully, the full colors come out, and they never taste better than just before they go bad. I usually try to catch them just at that moment and put them in a cake ort art or simply have them with some nuts, cheese, and a glass of wine, which makes them very tasty and breathtakingly beautiful. If I were a painter, this is the dish I would paint first. Then I would eat it. (Actually, because I’m such an impatient gourmet, I would probably eat the pears first and then paint them from memory.)

Ingredients
3 cups / 750 ml dry red wine
1 ¾ cups ...

Lust auf Weiterlesen?

Jetzt bei Valentinas Zeitpass-Leser*in werden.

Valentinas – Best of Cookbooks ist ein Online-Magazin für weltoffene und buchaffine Homecooks.

Mit einem Zeitpass:

  • hast Du vollen Zugriff auf alle Inhalte
  • erfährst Du alle Kochbuch-Neuigkeiten
  • bekommst Du werbefreien Lesegenuss

Ab 2,50 € pro Monat – oder 7 Tage gratis testen. Wir freuen uns auf Dich!

Zeitpass auswählen

Veröffentlicht im Januar 2015

Meistgelesen

Themen A-Z