Rezept von Michael Ruhlman: Michael Pardus’ Bibimbap

Rezept von Michael Ruhlman: Michael Pardus’ Bibimbap

Egg – A Culinary Exploration of the
World’s Most Versatile Ingredient
Michael Ruhlman
Fotos Donna Turner Ruhlman
Jacqui Small (2016)

Dieses Rezept gelangte auf Anhieb ganz oben auf die Liste der Lieblingsgerichte meiner Tochter – auch der Rest der Familie war begeistert! Und das Beste: bis auf ein wenig Vorbereitung macht es fast keine Arbeit. Annick

ORIGINALREZEPT von Michael Ruhlman: Michael Pardus’s Bibimbap / Michael Pardus’ Bibimbap
Serves 4 / Für 4 Portionen

When I was reporting The Reach of a Chef, I spent some time with my old skills instructor and friend Michael Pardus, who was by then teaching Asian cuisines. It was Korea Day when I cooked there, and for a kind of extra-credit dish he’d assigned us some- thing called bibimbap, which translates more or less as ‘thrown together with rice’. A bibimbap can be a clean-out-the-fridge dish, but Pardus used marinated skirt steak and vegetables and topped it with a fried egg, which is not uncommon. (As you can see from many of the recipes in the whole-egg sect...

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Veröffentlicht im Januar 2017

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