Rezept von Lauryn Chun: Red Curry Mussels with Kimchi

Rezept von Lauryn Chun: Red Curry Mussels with Kimchi

The Kimchi Cookbook – 60 Traditional 

and Modern Ways to Make and Eat Kimchi
Lauryn Chun, Fotos Sara Remington, Ten Speed Press

Um die Miesmuscheln webt sich ein kulinarisch feingewebter Stoff aus roter Curry-Paste, Napa Cabbage-Kimchi, Kokosmilch und Wein. Auweia, dachte ich beim Abschmecken, das wird ja gar nichts. Aber nein, Irrtum, das passt vortrefflich. Ein kleiner Wermutstropfen: Der Geschmack nach Meer – deshalb liebe ich die Muscheln – muss sich dem Kimchi unterordnen. Katharina

REZEPT: Red Curry Mussels with Kimchi

Prep: 10 minutes
Makes 4 servings

Tip
: Mussels are delicious, but there are a few safety guidelines you should keep in mind when preparing these bivalves. When cleaning the mussels, if you find any that are slightly open, gently tap on them. If the mussel closes, it’s alive and safe to eat. If the mussel stays open, throw it away. Throw away cracked or damaged mussels, too. Any mussels that refuse to open after cooking should not be eaten.

Ingredients
1/4 cup unsalted butter
1 ...

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Veröffentlicht im November 2013

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