Rezept von Karen Solomon: Rettich-Möhren-Pickle

Rezept von Karen Solomon: Rettich-Möhren-Pickle

Asian Pickles – Sweet, Sour, Salty, Cured,
and Fermented Preserves from Korea,
Japan, China, India and Beyond
Karen Solomon
Fotos Jennifer Martiné
Hier: Elisabeth von Pölnitz-Eisfeld
Ten Speed Press (2014)

Diese dünnen Rettich- und Karottenstreifen gehören zum vietnamesischen Sandwich Banh mih unbedingt dazu, passen aber natürlich auch zu allen anderen Sandwiches. Leicht säuerlich und erfrischend, doch nicht exotisch. Isabel

ORIGINALREZEPT von Karen Solomon: Daikon and Carrot Pickle / Rettich-Möhren-Pickle
Makes about 1½ cups / Ergibt etwa 1½ Tassen
Time: about 1½ hours / Zubereitungszeit: etwa 1½ Stunden

You’ve got a French roll, pâté, roast pork, mayo, sliced chiles, and a fistful of cilantro. What’s missing? The light, crisp julienned car­rot and daikon pickle that is essential to the banh mi Vietnamese sandwich experience. Get your knife and get to work! The results will be worth it. (You can julienne the vegetables with a mandol...

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Veröffentlicht im Juli 2016

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