Rezept von Joudie Kalla: Spinat-Feta-Schnecken

Rezept von Joudie Kalla: Spinat-Feta-Schnecken

Palestine on a Plate –
Memories from my mother’s kitchen
Joudie Kalla
Fotos: Ria Osbourne
Jacqui Small LLP (2016)

Im Grundton mit Börek vergleichbar, aber deutlich raffinierter im Geschmack. Eine Mischung aus Spinat, Petersilie, Schnittlauch und Dill (!) wird mit Feta gemischt und vorsichtig in Strudelrollen aus Filoteig als Auflauf geformt. Eine alltagstaugliche Köstlichkeit. Heike

ORIGINALREZEPT von Joudie Kalla: Spinach & Cheese Parcels (Sabanekh Wa Jibneh) / Spinat-Feta-Schnecken
Serves 6–8 / Für 6–8 Portionen

These delicious parcels are served all over the Middle East. My mother and sisters were the best at making them in our family. I love eating them and make them in batches for the freezer as they keep so well. They remind me of home and my family and all my aunties sitting together folding and wrapping them, talking and laughing and not even concentrating on what they were doing, but always producing the best results. This is such a good meal as it has so much flavour packed into...

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Veröffentlicht im März 2018

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