Rezept von Joël Robuchon & Loïc Biennassis: Sauerkraut mit Lachs

Rezept von Joël Robuchon & Loïc Biennassis: Sauerkraut mit Lachs

French Regional Food
Joël Robuchon & Loïc Biennassis
Foto hier: Sucré Salé
Frances Lincoln Ltd. (2014)

Sauerkraut kann auch anders, nämlich ganz fein und elegant, wie hier in einer Version mit gebratenem Lachs und sahniger Rieslingsauce. Ein Genuss! Sabine

ORIGINALREZEPT von Joël Robuchon & Loïc Biennassis: Sauerkraut au Saumon / Sauerkraut mit Lachs *
Serves 6 / Für 6 Personen
Level of difficulty: *** / Schwierigkeitslevel: ***
Preparation: 2 hours / Zubereitungszeit: 2 Std.

The term sauerkraut is indebted to the former German influence on the region of Alsace although Alsatians today use the French word choucroute. Either way, it is the pickled and salted cabbage steeped in the culinary heritage of Alsace. It is usually partnered with various types of pork. Originally, the cabbage dish on its own was standard fare on religious...

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Veröffentlicht im Dezember 2016

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