Rezept von Jennifer McLagan: Walnut Cake

Rezept von Jennifer McLagan: Walnut Cake

Bitter. A Taste of the World’s Most Dangerous Flavor,
with Recipes
Jennifer McLagan, Fotos Aya Brackett
TenSpeed Press (2014)

Ein wunderbarer Kuchen, der hier die bittere Seite der Walnuss hervorhebt und gleichzeitig mit Kardamom und Orange schwärmerisch umtänzelt. Wird geliebt von Genießern, die aromatisch nach Neuem suchen. Katharina

ORIGINALREZEPT von Jennifer McLagan: Walnut Cake
Serves 8 to 12 / Für 8 bis 12 Portionen

This rich, moist, dense, not-too-sweet cake is perfect with an espresso. If you have a Seville orange, use it, but a regular orange is fine, too. If you can locate black walnuts, try using them; they’ll add a wonderful fragrance to the cake. As the cake bakes, it will rise and then fall; that is normal. This cake improves with keeping and is really better a day or two later, if you can wait. Adding the cocoa is another way to play up the bitterness of the nuts.

Ingredients
Zutaten

160 g walnut halves
160 g Walnusskerne

2 slices white bread
2 Scheiben Weißbrot

1...

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Veröffentlicht im Oktober 2015

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