Ein wunderbarer Kuchen, der hier die bittere Seite der Walnuss hervorhebt und gleichzeitig mit Kardamom und Orange schwärmerisch umtänzelt. Wird geliebt von Genießern, die aromatisch nach Neuem suchen. Katharina
ORIGINALREZEPT von Jennifer McLagan: Walnut Cake
Serves 8 to 12 / Für 8 bis 12 Portionen
This rich, moist, dense, not-too-sweet cake is perfect with an espresso. If you have a Seville orange, use it, but a regular orange is fine, too. If you can locate black walnuts, try using them; they’ll add a wonderful fragrance to the cake. As the cake bakes, it will rise and then fall; that is normal. This cake improves with keeping and is really better a day or two later, if you can wait. Adding the cocoa is another way to play up the ...
Ein wunderbarer Kuchen, der hier die bittere Seite der Walnuss hervorhebt und gleichzeitig mit Kardamom und Orange schwärmerisch umtänzelt. Wird geliebt von Genießern, die aromatisch nach Neuem suchen. Katharina ORIGINALREZEPT von Jennifer McLagan: Walnut Cake Serves 8 to 12 / …