Rezept von James Ramsden: Roast vegetables with lentils, chilli and feta

Rezept von James Ramsden: Roast vegetables with lentils, chilli and feta

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James Ramsden, Fotos Martin Poole
Pavilion (2014)

Hier würde ich den Rucola nicht am Tag davor schon unter die Linsen und das Gemüse mischen, sondern erst kurz vor „Finish“, da bleibt er einfach knackiger. Aber ansonsten war es besonders durch das geröstete Gemüse ein sehr leckerer, geschmacksintensiver Salat. Christiane

ORIGINALREZEPT von James Ramsden: Roast vegetables with lentils, chilli and feta
Serves 2
Prep time: 10 minutes
Cooking time: 20 minutes
Freezable: No

The temptation with leftover roast vegetables – by which I mean any or all of: beetroot, celeriac, butternut squash, parsnip, red onion (always), garlic (ditto), swede, turnip, and so on – is to boil them briefly with stock and blend them into a soup. It’s a temptation worth submitting to every now and then, creati...

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Veröffentlicht im November 2014

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