Rezept von Ginette Mathiot: Gruyère matchsticks

Rezept von Ginette Mathiot: Gruyère matchsticks

The Art of French Baking
Ginette Mathiot, Fotos Yoko Inoue
Phaidon Verlag (2011)
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Oh, bitte dieses Rezept merken, aber nur die Hälfte zubereiten. Es benötigt ein Hauch an Zutaten und ist im Handumdrehen zubereitet. Wunderbar als Appetizer. Der Käse entscheidet über das gewisse Etwas. Katharina

ORIGINALREZEPT: Gruyère matchsticks – allumettes au gruyère
Preparation time: 10 minutes
Cooking time: 20 minutes
Serves 6

Ingredients
150 g (5 oz) butter, plus extra for greasing
150 g (5 oz) plain flour
150 g (5 oz) Gruyère cheese, grated
Salt and pepper, to taste
Pinch of cayenne pepper

Preparation
Preheat the oven to 200°C/400°F/Gas Mark 6 and grease a baking tray with butter. Place the flour and butter in a bowl and rub together with your fingertips until the mixture resembles breadcrumbs. Add the cheese and ...

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Veröffentlicht im Oktober 2012

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