Oh, bitte dieses Rezept merken, aber nur die Hälfte zubereiten. Es benötigt ein Hauch an Zutaten und ist im Handumdrehen zubereitet. Wunderbar als Appetizer. Der Käse entscheidet über das gewisse Etwas. Katharina
Ingredients
150 g (5 oz) butter, plus extra for greasing
150 g (5 oz) plain flour
150 g (5 oz) Gruyère cheese, grated
Salt and pepper, to taste
Pinch of cayenne pepper
Preparation
Preheat the oven to 200°C/400°F/Gas Mark 6 and grease a baking tray with butter. Place the flour and butter in a bowl and rub together with your fingertips until the mixture resembles breadcrumbs. Add the cheese and ...
Oh, bitte dieses Rezept merken, aber nur die Hälfte zubereiten. Es benötigt ein Hauch an Zutaten und ist im Handumdrehen zubereitet. Wunderbar als Appetizer. Der Käse entscheidet über das gewisse Etwas. Katharina ORIGINALREZEPT: Gruyère matchsticks – allumettes au gruyère Preparation …