Rezept von Gerhard Jenne: Plum Crumble

Rezept von Gerhard Jenne: Plum Crumble

Konditor & Cook
Deservedly Legendary Baking

Gerhard Jenne, Fotos Jean Cazal
Ebury Press (2014)

Ein Traum von einem Pflaumenkuchen: zarter, fluffiger Hefeteig, harmonisches Zusammenspiel von Fruchtsäure und leichter Süße des Teiges bzw. der Streusel. Perfekt! Und kinderleicht, gebacken hat ihn mein 6-jähriger Sohn. Annick (PS: Hier geht es zur  Übersetzung des Rezepts.)

ORIGINALREZEPT von Gerhard Jenne: Plum Crumble
Serves 12–16

It is at Christmas that our recipe list for the shops contains the most German influences. However, in summer we bake this staple recipe using fresh plums. If you have ever travelled to southern Germany in the summer you will have come across this tart or tray bake. Every Konditorei (pastry shop) in the land prides itself on baking the best, and it’s quite a sport to go round finding your favourite. I...

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Veröffentlicht im September 2015

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