Rezept von Gaitri Pagrach-Chandra: Walnuss-Toffee-Pie

Rezept von Gaitri Pagrach-Chandra: Walnuss-Toffee-Pie

Warm Bread and Honey Cake
Gaitri Pagrach-Chandra
Fotos Vanessa Courtier
Anova Pavilion (2009)

Dieses Rezept steht von nun an ganz oben auf meiner Liste von selbst gemachten Köstlichkeiten, die per Post an liebe Freunde geschickt werden können. Aber bitte nicht verraten, dass es kaum Arbeit macht. Annick

ORIGINALREZEPT von Gaitri Pagrach-Chandra: Swiss Walnut and Toffee Pie / Walnuss-Toffee-Pie
For an 24-cm/9-in springform tin / Für eine 24er Springform

The Engadin valley in the southeastern Swiss district of Graubünden is justly famed for this pie, which is also known as Bündner Nußtorte. It requires a little more patience than most of the other recipes but is well worth the effort. It goes without saying that the walnuts should be of the best quality you can find; even a slight rancid taste will spoil the effect.

Traditionalists use nothing but honey in the filling, and frown on substitutes. However, I find that light corn syrup or liquid glucose makes it easier to ...

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Veröffentlicht im Oktober 2014

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