Rezept von Gaitri Pagrach-Chandra: Spicy Peanut and Seed Brittle

Rezept von Gaitri Pagrach-Chandra: Spicy Peanut and Seed Brittle

Sugar and Spice
Gaitri Pagrach-Chandra, Fotos Yuki Sugiura
Pavilion (2013)

Jeder kennt diese nussig-karamelligen Riegel, hier ungewohnt spicy mit Koriander, Zimt, Ingwer und vor allem der Schärfe des Cayenne-Pfeffer - wow! Optisch ein Hingucker, geschmacklich ein Feuerwerk! Katja

ORIGINALREZEPT von Gaitri Pagrach-Chandra: Spicy Peanut and Seed Brittle
Makes 1 large sheet, to be broken into pieces

The unexpected spiciness from the cayenne pepper comes as a surprise and contrasts nicely with the background sweetness in this brittle. You can vary the amount to suit your taste and some people might even like it to have more of a kick. It makes an interesting and delicious end to an Asian meal, to accompany your tea or coffee. Golden syrup adds both texture and flavour and is highly recommended, but you can sub...

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Veröffentlicht im März 2014

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