Rezept von Gaitri Pagrach-Chandra: Bunte Schokoladentaler

Rezept von Gaitri Pagrach-Chandra: Bunte Schokoladentaler

Sugar and Spice
Gaitri Pagrach-Chandra, Fotos Yuki Sugiura
Pavilion (2013)

Schokotaler mit bunten Perlen, einfacher geht's nicht. Und so hübsch! Wusstet Ihr, dass die kleinen bunten Perlen "hundreds and thousands" heißen? Das Grundprinzip ist mit unterschiedlichen Schokoladen und "Toppings" nahezu beliebig variierbar. Besonders lecker fand ich Haselnusskrokant. Katja

ORIGINALREZEPT von Gaitri Pagrach-Chandra: Colourful Chocolate Coins - Musketflikken / Bunte Schokoladentaler
Makes 12 of each flavour / Ergibt 12 Stück von jeder Sorte

Here in Holland, bakers, confectioners and elegant patisseries stock these chocolates and it continues to surprise me that people actually buy them – and not that cheaply, either – considering how quick and easy they are to make. I’m not a great fan of food colouring, but sprinkling on the brightly coloured hundreds and thousands is a very cheering task, even for me. The finished discs look like Aboriginal dot painting minia...

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Veröffentlicht im April 2014

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