Rezept von Fuchsia Dunlop: Gong-Bao-Huhn mit Erdnuss

Rezept von Fuchsia Dunlop: Gong-Bao-Huhn mit Erdnuss

Every Grain of Rice
Fuchsia Dunlop
Bloomsbury Publishing (2012)

Hühnchen mit Chilli, Szechuanpfeffer, Knoblauch und Erdnüssen. Begeisternd gut, genau so soll chinesische Küche schmecken. Der Szechuanpfeffer trägt eine leicht scharfe, aber fruchtige Note bei, das marinierte Hühnchen ist wunderbar zart – einfach perfekt. Hmmmmm ... Annick

ORIGINALREZEPT: Gong Bao Chicken with Peanuts – Gong Bao Ji Ding 宮保雞丁 / Gong-Bao-Huhn mit Erdnuss

As far as I’m concerned, this is one of the ultimate chicken dishes: quick and easy to make and thrillingly delicious. The cooking method is xiao chao, ‘small stir-fry’, in which all the ingredients are simply added to the wok in succession. With its kick of scorched chilli, tingle of Sichuan pepper and gentle sweet-sour sauce, it’s a typically Sichuanese combinati...

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Veröffentlicht im April 2013

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