Mit diesem Gericht habe ich eine neue Zubereitungsart von Auberginen für mich entdeckt. Das Dämpfen und die leichte Sauce betonen Zartheit und Cremigkeit. Ein Kontrastprogramm zur mediterranen Interpretation. Großartig. Katharina
ORIGINALREZEPT von Fuchsia Dunlop: Cool steamed aubergine with a garlicky dressing / Kalte Aubergine mit Knoblauchdressing
This Shanghainese appetiser is absurdly easy to make and wondrously satisfying. Steaming brings out a gentle, unfamiliar side to a vegetable that is more commonly fried, baked or grilled, and, simple as they are, the seasonings taste sublime. Use Mediterranean aubergines or, if you can find them, the slender purple Chinese variety. I was introduced to this recipe by my Shanghainese friend...
Mit diesem Gericht habe ich eine neue Zubereitungsart von Auberginen für mich entdeckt. Das Dämpfen und die leichte Sauce betonen Zartheit und Cremigkeit. Ein Kontrastprogramm zur mediterranen Interpretation. Großartig. Katharina ORIGINALREZEPT von Fuchsia Dunlop: Cool steamed aubergine with a garlicky …