Zu unseren Wildschweinbratwürsten passten die süß-sauer eingemachten Feigen ganz hervorragend. Auch die Linsen stießen auf großen Anklang, aber brauchten eine Ewigkeit, um gar zu werden. Annick
ORIGINALREZEPT: sausages and lentils with sweet and sour figs
serves 4
The jammy figs in this dish are also good with pork chops, chicken or a plate
of blue cheese.
Ingredients
8 good-quality pork sausages
30ml (2 tbsp) olive oil
2 medium onions
125g (41⁄2oz) pancetta, cubed
275g (91⁄2oz) green lentils, Puy or Umbrian
150ml (5fl oz) dry white wine
450ml (16fl oz) light chicken stock
salt and pepper
for the figs
50ml (2fl oz) red wine vinegar
50ml (2fl oz) balsamic vinegar
50ml (2fl oz) sherry vinegar
75g (23⁄4oz) caster sug...
Zu unseren Wildschweinbratwürsten passten die süß-sauer eingemachten Feigen ganz hervorragend. Auch die Linsen stießen auf großen Anklang, aber brauchten eine Ewigkeit, um gar zu werden. Annick ORIGINALREZEPT: sausages and lentils with sweet and sour figs serves 4 The jammy figs …