Rezept von Diana Henry: Sausages and Lentils with sweet and sour figs

Rezept von Diana Henry: Sausages and Lentils with sweet and sour figs

Crazy Water, Pickled Lemons
Diana Henry, Mitchell Beazley (2002)

Zu unseren Wildschweinbratwürsten passten die süß-sauer eingemachten Feigen ganz hervorragend. Auch die Linsen stießen auf großen Anklang, aber brauchten eine Ewigkeit, um gar zu werden. Annick

ORIGINALREZEPT: sausages and lentils with sweet and sour figs
serves 4

The jammy figs in this dish are also good with pork chops, chicken or a plate
of blue cheese.

Ingredients
8 good-quality pork sausages
30ml (2 tbsp) olive oil
2 medium onions
125g (41⁄2oz) pancetta, cubed
275g (91⁄2oz) green lentils, Puy or Umbrian
150ml (5fl oz) dry white wine
450ml (16fl oz) light chicken stock
salt and pepper

for the figs
50ml (2fl oz) red wine vinegar
50ml (2fl oz) balsamic vinegar
50ml (2fl oz) sherry vinegar
75g (23⁄4oz) caster sugar
1 × 5cm (2in) piece of cinnamon stick
350g (12oz) fresh figs

Preparation
1. For the figs, put the vinegars into a saucepan and add the sugar ...

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Veröffentlicht im August 2012

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