Lauch in Senfvinaigrette ist ein Klassiker der französischen Küche und seit jeher eines meines Lieblingsvorspeisen. In der Kombination mit knusprigem Speck und hartgekochten Eiern eine Wucht! Annick
ORIGINALREZEPT von David Lebovitz: Leeks with mustard-bacon vinaigrette – Poireaux vinaigrettes à la moutarde et aux lardons
Serves 4 to 6
Traditionally the leeks were cooked in a big pot of boiling water. However, it's better to steam them, which prevents them from getting waterlogged. Smaller leeks, which appear in the springtime in Paris markets, are preferable for this dish because they're quite tender, although larger leeks are just fine, too. Just make sure that you clean the leeks very well (see page 30), and cook them until they'r...
Lauch in Senfvinaigrette ist ein Klassiker der französischen Küche und seit jeher eines meines Lieblingsvorspeisen. In der Kombination mit knusprigem Speck und hartgekochten Eiern eine Wucht! Annick ORIGINALREZEPT von David Lebovitz: Leeks with mustard-bacon vinaigrette – Poireaux vinaigrettes à la …