Rezept von Clotilde Dusoulier: Curried Leek Tart Tatin

Rezept von Clotilde Dusoulier: Curried Leek Tart Tatin

The French Market Cookbook
Vegetarian Recipes from My Parisian Kitchen
Clotilde Dusoulier, Fotos Francois Nicol
Clarkson Potter (2013)

Was für ein Knaller! Ein Tart, mit der man Gäste beeindrucken kann (nur nicht verraten, wie einfach sie ist). Der Teig ist durch den Yoghurt besonders leicht, großartig zu handhaben und backen - was will man mehr. Annick

ORIGINALREZEPT von Clotilde Dusoulier: Curried Leek Tart Tatin
Serves 4

Ingredients
1.4 kg leeks, trimmed
1 tablespoon olive oil for cooking, plus more for the pan
½ teaspoon fine sea salt
1 teaspoon curry powder
140 g fresh goat cheese, cold from the fridge, cut into thin slices
Freshly ground black pepper
Yogurt Tart Dough (recipe follows)
20 g finely chopped fresh chives

 Preparation
1. Slice the leek whites into 3/4-inch / 2 cm lengths. Put them in a bowl of cold water and swoosh them around gently to remove any sand or dirt, but keep the sections whole. Drain well.

2. Heat the olive oil in a large skillet over medium heat. Add the leeks, placin...

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Veröffentlicht im März 2014

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