Rezept von Bertrand Larcher: Galette Complète

Rezept von Bertrand Larcher: Galette Complète

Crêpes and Galettes
from the Breizh Café
Bertrand Larcher
Fotos Marie Pierre Morel
Jacqui Small LLP (2015)

Der Klassiker mit Schinken, Ei und Käse beglückt und entzückt. Annick

ORIGINALREZEPT von Bertrand Larcher: Galette Complète – Egg, Cheese and boiled ham
Preparation time: 10 minutes
Cooking time: 3 minutes

A crêperie classic, simple and delicious.

The cider pairing: Cyril Zangs, 2012. Complex and structured.

Ingredients for each Galette
150 g buckwheat galette batter
30 g Bordier lightly salted butter
1 organic egg
50 g grated Comté, or other semi-firm cow’s-milk cheese
50 g boiled artisanal ham (without preservatives or colouring)

Preparation
1. Pour the batter onto the heated billig. Swirl with a wooden spreader, then spread with half the butter.

2. Break the egg in the middle of the galette, spreading the white ...

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Veröffentlicht im Dezember 2015

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