Rezept von Bertrand Larcher: Apéro Galette Roll

Rezept von Bertrand Larcher: Apéro Galette Roll

Crêpes and Galettes
from the Breizh Café
Bertrand Larcher
Fotos Marie Pierre Morel
Jacqui Small LLP (2015)

Bretonisches Sushi ist ein großartiger Snack, knusprig, würzig, überraschend gut. Und die Lachsbutter darf es auch zu anderen Gelegenheiten wieder geben. Annick

ORIGINALREZEPT von Bertrand Larcher: Apéro Galette Roll – Smoked Salmon, Lemon and Chives
Serves 2
Preparation time: 15 minutes
Resting time: 1 hour
Cooking time: 3 minutes

Note for the cider pairing: Florence Loisel Cidre Breton. A fresh and airy brut with floral notes and light bubbles.

Ingredients for the galette roll
120 g buckwheat galette batter
40 g salmon butter (see below)
Chopped chives

Ingredients for the salmon butter
(makes 180 g)
75 g  Bordier lightly salted butter, at room temperature
100 g smoked salmon
1 tsp finely chopped shallot
A squeeze o...

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Veröffentlicht im Dezember 2015

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