Rezept von Béatrice Peltre: Fenchel-Erbsen-Suppe mit Garnelen

Rezept von Béatrice Peltre: Fenchel-Erbsen-Suppe mit Garnelen

La Tartine Gourmande –
Recipes for an Inspired Life

Béatrice Peltre
Roost Books (2012)

Fenchel und Erbsen passen erstaunlich gut zusammen, Szechuanpfeffer sorgt für den Kick, während Wasabisahne und Garnelen aus einer guten Suppe eine besondere machen. Jederzeit wieder. Annick

ORIGINALREZEPT von Béatrice Peltre: Fennel and green pea soup with wasabi-flavored whipped cream and sautéed shrimp / Fenchel-Erbsen-Suppe mit Garnelen und Wasabisahne
Serves 4 / Für 4 Portionen

Though I’ve made this soup at lunch just for myself, it’s so pretty that it really deserves to be shared with company. And though it may sound fancy, it’s quite simple to prepare. The delicate pea broth paired with earthy-flavored shrimp and spiced up with wasabi cream make the soup a beautiful way to begin a dressed-up meal. And the Sichuan pepper gives ...

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Veröffentlicht im März 2012

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