Rezept aus Scook: Graved Lachs mit Sellerieremoulade und Pomméry-Senf

Rezept aus Scook: Graved Lachs mit Sellerieremoulade und Pomméry-Senf

Scook – The Complete
Cookery Course
Anne-Sophie Pic
Fotos Michaël Roulier
Jacqui Small LLP (2015)

Ein Traum, dieser Graved Lachs, zart und würzig. Der Selleriesalat begeisterte die Coleslawliebhaber unter uns, anderen erschloss sich diese Beilage weniger. Annick

ORIGINALREZEPT von Anne-Sophie Pic: Gravadlax and celeriac remoulade with Meaux mustard / Graved Lachs mit Sellerieremoulade und Pomméry-Senf
For 4 / Für 4 Portionen
Preparation time: 45 min / Zubereitungszeit: 45 Min.
Marinating time: 10 h / Marinierzeit: 10 Std.

This winter salad, which is a lovely contrast of sweet and sharp, is served in my bistrot. The herbaceous flavour of celeriac, which I love, goes really well with gravadlax. This is a perfect dish, with a great combination of marvellous textures and sheer harmony of flavours, that could easily be served instead of smoked salmon at Christmas and New Year.

Ingredients for the gravadlax
Zutaten für den Graved Lachs

1 tablespoon coriander seeds
1 ...

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Veröffentlicht im Mai 2016

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