Rezept aus Scook: Rinderschmorfleisch mit Paprika & Tomatensoße

Rezept aus Scook: Rinderschmorfleisch mit Paprika & Tomatensoße

Scook – The Complete
Cookery Course
Anne-Sophie Pic
Fotos Michaël Roulier
Jacqui Small LLP (2015)

Dieses eher unscheinbar wirkende Gericht überzeugt durch eine grandiose Soße. Vermutlich würde es aber davon profitieren, erst einen Tag nach der Zubereitung gegessen zu werden. Annick

ORIGINALREZEPT von Anne-Sophie Pic: Braised beef with red pepper and tomato sauce / Rinderschmorfleisch mit Paprika & Tomatensoße
For 4 / Für 4 Portionen
Preparation time: 1 h / Zubereitungszeit: 1 Std.
Cooking time: 1 h 15 / Kochzeit: 1 Std. 15 Min.

Children love sharp flavours as long as they are not overwhelming. Unlike bought ketchup, the pepper and tomato sauce in this recipe has a much more subtle, less sugary taste. The other great advantage of this braised beef is that it practically prepares itself!

Tip: Check on the vegetables every so o...

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Veröffentlicht im Mai 2016

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