Rezept aus Quench: Birch Beer

Rezept aus Quench: Birch Beer

Quench – Handcrafted Beverages
to Satisfy Every Taste and Occasion
Ashley English
Fotos Jen Altman
Roost Books (2014)

Birkenrinde ist hier die Hauptzutat, die zu einem subtilen wie besonderen Aroma führt. Katja

ORIGINALREZEPT von Ashley English: Birch Beer
Makes 4 cups concentrate

The licorice and wintergreen flavor associated with birch beer comes courtesy of oils derived from the sap of the birch tree itself. Similar in flavor to root beer but with slightly more mint-forward notes, birch beer is wonderfully refreshing. For an adult beverage, serve over ice with a splash of dark rum or bourbon.

Ingredients
4 cups water
⅔ cup birch bark
2 tablespoons chopped dried sassafras
2 tablespoons fresh lemon zest
4 whole cloves
4 cups dark brown sugar
Sparkling water and ice, to serve

Preparation
1. Combine the water, birch bark, sassafras, lem...

Lust auf Weiterlesen?

Jetzt bei Valentinas Zeitpass-Leser*in werden.

Valentinas – Best of Cookbooks ist ein Online-Magazin für weltoffene und buchaffine Homecooks.

Mit einem Zeitpass:

  • hast Du vollen Zugriff auf alle Inhalte
  • erfährst Du alle Kochbuch-Neuigkeiten
  • bekommst Du werbefreien Lesegenuss

Ab 2,50 € pro Monat – oder 7 Tage gratis testen. Wir freuen uns auf Dich!

Zeitpass auswählen

Zur Kochbuch-Rezension mit weiteren Rezepten:

Veröffentlicht im Juni 2016

Meistgelesen

Themen A-Z