Rezept aus Hunan: Scallops in spicy sauce

Rezept aus Hunan: Scallops in spicy sauce

Hunan. A Lifetime of Secrets
from Mr Peng’s Chinese Kitchen
Mr Y. S. Peng & Qin Xie
Fotos Paul Winch-Furness
Preface Publishing (2014)

So gut haben wir selten Jakobsmuscheln geschmaust! Für das Rezept benötigt man einige Teelöffel der „Sichuan chilli sauce“ sowie frittierte Schalotten. Hat man diese Zutaten vorbereitet in seinem Vorrat, geht das Gericht wirklich schwupp-di-wupp! Sabine

ORIGINALREZEPT von Mr Peng: Scallops in spicy sauce
Für 4 Portionen

The most important thing to remember with this dish is not to add the shallot oil until the end of cooking. Drizzle the shallot oil on just before serving as cooking with it will destroy the aromas. You can also garnish with spring onion but never use ginger and make sure you don't add the garnish to the scallops during cooking as this will change the flavours of the dish.

Ingredients
4 scallops, without shell or roe
2 tsp shallot oil

Ingredients for the spicy sauce
4 tsp Sichuan chilli sauce (s.u.)
2 tsp tian mian jiang
1 tsp light soy sauce
2 tsp Shao...

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Veröffentlicht im August 2015

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