Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Valentinas-Kochbuch.de – kochen, essen, glücklich sein | February 21, 2017

Nach oben scrollen

Top

Awards: Guild of Food Writers Awards

Awards: Guild of Food Writers Awards
Award

Sami Tamimi und Darina Allen
Foto: Idil Sukan for Draw HQ

Die britische Guild of Food Writers hat am 29. Mai 2013 entschieden, wer die besten kulinarischen Schaffenden oder Werke des Jahres sind. Hier geht es zu der Liste aller Prämierten inkl. den Short Lists.

what-to-eatFood Book of the Year AwardWinner: What to Eat? 10 Chewy Questions About Food by Hattie Ellis (Portobello Books)
Bei Amazon bestellen: What to Eat

Jeremy Round Award for Best First Book
Winner: The Art of the Restaurateur by Nicholas Lander (Phaidon)
Bei Amazon bestellen: The Art of the Restaurateur

Cookery Book of the Year Award
Winner: Jerusalem by Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi (Ebury Press)

Food Blog of the Year Award
Winner: Msmarmitelover by Kerstin Rodgers

New Media Award
Winner: LoveFood

Food Broadcast Award
Ken Hom and Ching-He Huang (folgendes Video)

Geschrieben im Juni 2013

Themen: